ÚvodPřijeďte do lázní s příspěvkem státu

Přijeďte do lázní s příspěvkem státu

Zpět30.6.2020
Podmínky pro využití lázeňských voucherů jsou konečně známy. Na svém jednání dne 29. 6. je schválila Vláda České republiky. Pojeďte na letošní dovolenou do českých lázní - kromě povzbuzené imunity, kterou všichni budeme v následujících měsících potřebovat, to pro Vás letos bude ještě levnější.

A jaké jsou tedy podmínky?

  • musí se jednat o pobyt v minimální délce 6 nocí
  • v průběhu pobytu musíte čerpat alespoň 5 procedur (jaké není specifikováno)
  • pobyt musí být realizován v některém ze zařízení, která budou do systému registrována (ale musí to být jen zařízení, která jsou uvedena v níže uvedeném souboru)
  • voucher využije osoba starší 18 let s trvalým pobytem na území České republiky, která je účastna systému českého veřejného zdravotního pojištění
  • pobyt uskutečněn v termínu 1. 7. 2020 - 31. 12. 2020.
  • výše příspěvku je 4 000,- bez ohledu na cenu pobytu.

Voucher si vygenerujete od 1. 7. 2020 na stránkách https://www.kudyznudy.cz/dolazni

Postup

Zákazník navštíví webové stránky a vygeneruje si slevový voucher. Ten bude odeslán na jeho e-mail. Poté jej vytiskne, případně jej ponechá uschovaný v e-mailové schránce. Zákazník kontaktuje vybrané lázně a zarezervuje si pobyt.

Vedle toho bude možné generovat voucher i v jednotlivých lázeňských zařízeních, což, předpokládáme, využijí zejm. skupiny obyvatel s omezeným přístupem k internetu.

Platby budou propláceny příjemcům (tj. lázeňským zařízením) zpětně až po vyčerpání pobytu. Klientovi lázeňské zařízení odečte hodnotu voucheru z ceny za lázeňský pobyt. Za kalendářní měsíc si pak lázeňské zařízení požádá o refundaci všech klientům poskytnutých slev z uplatněných voucherů.

A teď už jen stačí balit a užít si letošní dovolenou v českých a moravských lázních. Vyberte si lázeňské místo, kde strávíte dovolenou. .