ÚvodVARY°Voucher Vás zve do Karlových Varů

VARY°Voucher Vás zve do Karlových Varů

Zpět25.5.2020
Od 25. 5. 2020 si mohou zájemci vygenerovat VARY°Voucher VARY°Voucher je projekt pro restart cestovního ruchu a lázeňství v Karlových Varech. Vzhledem k tomu, že jsou Karlovy Vary největším lázeňským městem v republice, je tento produkt zaměřen převážně na čerpání služeb spojených s lázeňstvím.

K dispozici jsou tři varianty slevy

Bed & Breakfast
Honota: 1000 Kč
Podmínky využití: Voucher lze čerpat na pobyty „ubytování se snídaní“ o minimální délce pobytu 3 noci a minimální celkové hodnotě rezervace 3 000 Kč.

Wellness
Hodnota: 2500 Kč
Podmínky využití: Voucher lze čerpat na tzv. „wellness pobyty“ o minimální délce pobytu 4 noci a minimální celkové hodnotě rezervace 9 000 Kč.
Wellness pobytem se rozumí balíček služeb, který obsahuje ubytování poskytované spolu alespoň se snídaní a v kterém jsou zahrnuty další wellnesové služby hotelu jako jsou masáže, volně dostupné koupele, volný vstup do bazénu atp.

Lázeňský
Hodnota: 5000 Kč
Voucher lze čerpat na „lázeňské pobyty“ o minimální délce pobytu 7 nocí a minimální celkové hodnotě celkové rezervace 19 000 Kč.
Lázeňským pobytem se rozumí ubytování poskytované alespoň s polopenzí a balíčkem léčebných procedur nestátním zdravotním zařízením na základě předpisu lázeňského lékaře.

Voucher je vydáván a generován na stránce www.karlovyvary.cz/voucher, kde najdete i všechny potřebné informace.